onze diensten.

Hier ligt onze kracht

Data-gedreven informatie geeft waardevolle inzichten. Door data op de juiste wijze in te zetten, groeit het innovatieve vermogen van organisaties en wordt procesverbetering gestimuleerd. Graag helpen we je om inzichtelijk te maken welke data interessant is voor jouw organisatie. En zorgen ervoor dat deze data toegankelijk en inzichtelijk is zodat je sneller toegang hebt tot relevante informatie. Samen kijken we continu waar en op welke manier we toegevoegde waarde kunnen creëren.

Data analytics

Neem aan de hand van data snellere en beter onderbouwde beslissingen. Je kunt data op verschillende manieren analyseren en modelleren. Aan de hand van machine learning technieken kunnen we patronen in data herkennen. Deze patronen kunnen een bijdrage leveren aan voorspellingen of gedragsmodellering van mensen. We zijn hierdoor in staat om inzicht te creëren in uitkomsten, risico’s en trends. Met deze informatie zijn organisaties beter in staat om data-gedreven beslissingen te maken.

Data visualisatie

Goede datavisualisatie is essentieel wanneer data geanalyseerd moet worden en als er beslissingen moeten worden gemaakt. Wij vertalen daarom jouw data naar een op maat gemaakte interactief dashboard. Je hebt daardoor in één oogopslag realtime zicht op alle – voor je organisatie of vraagstuk – relevante indicatoren. Dankzij het gebruik van R-shiny zijn er oneindig veel visualisatie mogelijkheden. Denk hierbij onder andere aan grafieken, histogrammen en interactieve kaarten waarop je door kan klikken voor meer informatie. Dankzij de dashboards ben je in staat om snel en gemakkelijk patronen en relaties te zien en te begrijpen. En opkomende trends kunnen ontdekt worden, die anders onopgemerkt zouden blijven. De dashboards worden altijd opgeleverd in een beveiligde omgeving.

Value Based Healthcare 

Met onze kennis van zowel de zorg als IT processen zijn wij in staat om een brug te slaan tussen IT en zorg. Door inzicht te creëren in data en deze op de juiste wijze in te zetten, dragen we bij aan efficiënte en kwalitatief hoogwaardige zorg, tegen de laagst mogelijke kosten. Denk bijvoorbeeld aan het verbeteren van het gesprek in de spreekkamer (Samen Beslissen), het in kaart brengen van de effectiviteit van behandelingen of leren en verbeteren op doelgroep niveau (denk aan zorgprofessionals, managers, bestuurders en mogelijk ook patiënten). 

Projectmanagement

Je hebt een vraagstuk, maar je weet niet goed waar te beginnen? Ook dan kun je bij ons terecht. Als projectleider ontzorgen wij onze opdrachtgevers van A tot Z. We fungeren als sparringspartner en zorgen ervoor dat projecten optimaal worden voorbereid, gepland, uitgevoerd (tijdig en binnen budget) en afgerond. Na afloop van het project zorgen wij uiteraard ook voor borging in de organisatie. We plannen een overdracht en waar nodig zorgen we voor training van medewerkers.

skills & tools.

Contact ons.

Heb je een vraagstuk dat je graag eens voor wilt leggen? 

We are happy to help!

Organisaties waarvoor wij werken