hi, welkom bij timformatie.

Van data naar actie– wij helpen organisaties om hun data begrijpelijk en inzichtelijk te maken, zodat ze in staat zijn om tot de best mogelijke beslissingen te komen.

“Wij zijn gek van data en hebben passie voor de zorg” 

Organisaties voor wie wij werken

Diensten.

Hier ligt onze kracht

Data-gedreven informatie geeft waardevolle inzichten. Door data op de juiste wijze in te zetten, groeit het innovatieve vermogen van organisaties en wordt procesverbetering gestimuleerd. Graag helpen we je om inzichtelijk te maken welke data interessant zijn voor jouw organisatie. En zorgen ervoor dat deze data toegankelijk en inzichtelijk is zodat je sneller toegang hebt tot relevante informatie. Samen kijken we continu waar en op welke manier we toegevoegde waarde kunnen creëren. 

Data analytics

Krijg inzichten op nieuwe kansen, trends en risico’s. Zodat je beter en sneller in staat bent om onderbouwde beslissingen te nemen.

Value Based Healthcare

Wij helpen zorgorganisaties om kwalitatief goede zorg te bieden, tegen zo laag mogelijke kosten.

Data visualisatie

Wil je alle relevante data inzichtelijk op één plek? Wij visualiseren jouw data in een op maat gemaakt dashboard.

Project management

Wij ontzorgen u van A tot Z, realiseren het project tijdig en binnen budget en zorgen voor borging in uw organisatie.

Over timformatie.

Wij helpen jou om waardevolle informatie uit data te halen

We leven in een wereld waarin data science een steeds prominentere plaats in neemt. Maar met data op zichzelf kun je nog niet veel. Data zijn pas waardevol wanneer je deze kunt omzetten naar bruikbare informatie. Met onze expertise helpen wij organisaties binnen en buiten de gezondheidszorg om inzichtelijk te maken welke data voor hen interessant zijn én vertalen deze naar begrijpelijke informatie. Informatie waarmee organisaties nieuwe kansen ontdekken, hun werkprocessen efficiënter kunnen inrichten en waarmee ze beter in staat zijn om onderbouwde beslissingen te nemen. 

Contact ons.

Heb je een vraagstuk dat je graag eens voor wilt leggen? 

We are happy to help!