R.

Hulp nodig met R?

Timformatie denkt graag mee met jouw R vraagstukken. Onze data scientists hebben veel ervaring met verschillende toepassingen van R, van data analyse tot machine learning. Heb jij hulp nodig met R?

Wat is R?

R is een programmeertaal en wordt veel gebruikt in statistiek, data-analyse, en machine learning. Het biedt een breed scala aan statistische en wiskundige technieken, en het heeft een actieve gemeenschap die voortdurend bijdraagt aan de ontwikkeling van R. Naast data-analyse, statistiek, en machine learning gebruiken wij R ook veel voor rapportages in combinatie met Quarto en de ontwikkeling van interactive dashboards met R Shiny

Logo R
Timformatie animatie data programmeren

Mogelijkheden van R.

Training in R.

Zelf meer leren over R? Timformatie biedt ook trainingen op maat aan over R. R is de perfecte programmeertaal voor data analyses. Je hoeft geen voorkennis te hebben van R om deel te nemen aan de training. Samen bepalen we welke onderwerpen we gaan behandelen om jouw R kennis naar een hoger niveau te tillen.

Timformatie animatie project management

Onze andere expertises.

Benieuwd naar wat Timformatie nog meer voor jou kan betekenen? Neem een kijkje op de pagina met onze skills & tools.

Voorbeelden van projecten

TestJeLeefstijl Dashboard

Voor stichting TestJeLeefstijl hebben we een dashboard ontworpen dat inzicht geeft in de leefstijl van studenten van MBO scholen.

Equipe

...

Erasmus MC

...