Onze expertises.

Hier ligt onze
kracht

Data-gedreven informatie geeft waardevolle inzichten. Door data op de juiste wijze in te zetten, groeit het innovatieve vermogen van organisaties en wordt procesverbetering gestimuleerd. Graag helpen we je om inzichtelijk te maken welke data interessant is voor jouw organisatie. En zorgen ervoor dat deze data toegankelijk en inzichtelijk is zodat je sneller toegang hebt tot relevante informatie. Samen kijken we continu waar en op welke manier we toegevoegde waarde kunnen creëren.

Data analytics.

Neem aan de hand van data snellere en beter onderbouwde beslissingen. Je kan data op verschillende manieren analyseren en modelleren. Machine learning technieken kunnen bijvoorbeeld patronen in data herkennen. Deze patronen dragen vervolgens bij aan aan voorspellingen of gedragsmodellering van mensen. We zijn hierdoor in staat om inzicht te creëren in uitkomsten, risico’s en trends. Met deze informatie zijn organisaties beter in staat om data-gedreven beslissingen te maken.

Timformatie animatie data analytics
Timformatie animatie laptop met data visualisaties

Data visualisatie.

Goede datavisualisatie is essentieel wanneer data geanalyseerd moet worden en als er beslissingen moeten worden gemaakt. Wij vertalen daarom jouw data naar een op maat gemaakte interactief dashboard. Je hebt daardoor in één oogopslag realtime zicht op alle – voor je organisatie of vraagstuk – relevante indicatoren. Dankzij het gebruik van R-Shiny zijn er oneindig veel visualisatie mogelijkheden. Denk hierbij onder andere aan grafieken, histogrammen en interactieve kaarten waarop je door kan klikken voor meer informatie. Met behulp van een dashboard zie je snel en gemakkelijk patronen en relaties en ontdek je opkomende trends die anders onopgemerkt zouden blijven. Onze dashboards worden altijd opgeleverd in een beveiligde omgeving.

Value Based Healthcare.

Met onze kennis van zowel de zorg als IT processen zijn wij in staat om een brug te slaan tussen IT en zorg. Door inzicht te creëren in data en deze op de juiste wijze in te zetten, dragen we bij aan efficiënte en kwalitatief hoogwaardige zorg, tegen de laagst mogelijke kosten. Denk bijvoorbeeld aan het verbeteren van het gesprek in de spreekkamer (Samen Beslissen), het in kaart brengen van de effectiviteit van behandelingen of leren en verbeteren op doelgroep niveau (denk aan zorgprofessionals, managers, bestuurders en mogelijk ook patiënten).
VBHC discussion consultation room
Timformatie animatie hard work

Healthcare Datalab.

De gezondheidszorg verzamelt steeds meer data. We willen goede inzichten voor de bedrijfsvoering, kwaliteit van zorg, logistiek en nog veel meer. Dit kan niet zonder een goed proces van data verwerking.

Het Datalab is een omgeving, van de zorginstelling zelf, waarmee data bij elkaar wordt gebracht en wordt getransformeerd naar de veelgebruikte standaarden. In deze omgeving worden vervolgens allerlei processen geautomatiseerd, rapportages & dashboards gegenereerd en andere applicaties aangesloten.

Trainingen.

Onze trainingen bieden een unieke kans om je vaardigheden in programmeertalen zoals R, Python en Power BI naar nieuwe hoogten te tillen. 

In de dynamische en snel evoluerende wereld van data-analyse en visualisatie zijn R, Python en Power BI essentiële instrumenten geworden. Of je nu een beginner bent die de eerste stappen zet of een ervaren professional die zijn kennis wil verdiepen, onze trainingen zijn afgestemd op diverse niveaus.

Timformatie animatie project management

Contact ons.

Heb je een vraagstuk dat je graag eens voor wilt leggen? 

We are happy to help!

Timformatie animatie phone contact