wie zijn wij?

Over timformatie.

Wij zijn timformatie. Niet zomaar een Data Consultancy partij. Wij maken mensen blij door hen meer met data te laten doen. Gisteren, vandaag en in de toekomst. Wij denken enthousiast mee aan slimme oplossingen die aansluiten op jouw behoeften. Kennis van mensen combineren we met vakmanschap in de IT en zorg. Wij maken van data waardevolle informatie, zodat jij in staat bent om tot de best mogelijke beslissingen te komen. Onze krachten liggen in data analytics, data visualisatie, projectmanagement en Value Based Healthcare.

Timformatie houdt van efficiënte oplossingen.

Het team achter timformatie

Tania houdt van analyseren.

Sinds 2021 is Tania werkzaam bij Timformatie als junior consultant. Met een achtergrond in Toegepaste Wiskunde heeft zij als doel om de meerwaarde uit data te halen voor organisaties. Data is goud waard als je er wat mee doet. Maar hoe zet je data slim in? “De mogelijkheden van data zijn oneindig voor elke organisatie. De grote puzzel om data te transformeren in waardevolle inzichten is waar ik mij graag mee bezig houd.” Kunnen jullie een Tania gebruiken?

Tania Keijzer

Tim Grevelink

Tim houdt van innovatie.

Sinds 2015 werkt Tim als data-scientist. Met een achtergrond in Econometrie heeft hij zijn programmeerkennis opgedaan. Aan de andere kant wordt Tim blij van het helpen van mensen. Hij draagt zorg voor de best passende oplossing. “Uiteindelijk willen we dat de we impact kunnen maken. Communicatie is cruciaal om gezamenlijk beter te worden.” Tim denkt graag mee om beter gebruik te maken van data, ook als deze nog niet beschikbaar is. Kunnen jullie een Tim gebruiken?

Organisaties voor wie wij werken

× Hoe kunnen wij je helpen?