wie zijn wij?

Timformatie team in 2021 met Tim Eeftink, Tim Grevelink en Tania Keijzer

Wij zijn timformatie, meer dan een Data Consultancy partij. Wij maken mensen blij door hen meer met data te laten doen, zowel gisteren, vandaag en in de toekomst. Met enthousiasme denken we mee over slimme oplossingen die aansluiten op jouw behoeften. We combineren onze kennis van mensen met ons vakmanschap in de IT en zorg. Zo transformeren we data tot waardevolle informatie, waardoor jij in staat bent om de best mogelijke beslissingen te nemen. Onze expertise ligt op het gebied van data-analyse, data visualisatie, projectmanagement en Value Based Healthcare.

Timformatie houdt van efficiënte oplossingen.

Het team achter timformatie.

Tania Keijzer

Tania houdt van analyseren.

Sinds 2021 is Tania werkzaam bij Timformatie als data scientist. Met een achtergrond in Toegepaste Wiskunde heeft zij als doel om de meerwaarde uit data te halen voor organisaties. Data is goud waard als je er wat mee doet. Maar hoe zet je data slim in? “De mogelijkheden van data zijn oneindig voor elke organisatie. De grote puzzel om data te transformeren in waardevolle inzichten is waar ik mij graag mee bezig houd.” 

Webapplicaties

Data Visualisatie

Data Analyse

Tim Eeftink

Tim houdt van cloud oplossingen.

Sinds 2015 werkt Tim in Data Science en Data Engineering. Hij heeft een achtergrond in Marketing Analytics, en is altijd op zoek naar de juiste oplossing voor de klant. Tim vindt het leuk om een probleem van A tot Z aan te pakken en stapsgewijs uit te werken. “Door samen te werken en steeds kleine stapjes te zetten, kom je tot de beste oplossing. Slim gebruik maken van cloud oplossingen kan dat proces enorm versnellen.” Tim helpt jou graag om beter data gedreven beslissingen te maken.

Technical Lead

Cloud Infrastructure

Data Engineering

Carlijn Konings

Carlijn houdt van modelleren.

Tijdens haar studie Toegepaste Wiskunde ontwikkelde Carlijn een passie voor data, vooral in combinatie met Machine Learning en AI. Ze werkt graag met klanten om te ontdekken hoe data hen kan helpen. Haar doel is niet alleen het ontwikkelen van een effectief en mooi vormgegeven dataproduct, maar ook om het proces begrijpelijk te maken voor de klant. “Data is een waardevolle bron van informatie voor zowel de huidige situatie als de toekomst. Ik vind het leuk om mensen hierover te enthousiasmeren en inzichten uit data te creëren.”

Machine Learning

Head of Design

Information Security

Iris Bokkes

Iris houdt van data producten ontwikkelen.

Sinds 2023 werkt Iris als data scientist bij Timformatie. Ze heeft een achtergrond in biomedische technologie en data science en vindt het leuk om data producten te ontwikkelen welke de klant helpen hun vraagstukken op te lossen en tot nieuwe inzichten te komen. “Data in de zorg wordt nog lang niet volop benut, maar biedt wel veel mogelijkheden. Ik vind het leuk om samen te kijken hoe we data kunnen inzetten om de klant te helpen en dit te verwerken in een dataproduct waarmee de klant zelf aan de slag kan.”

Lead Machine Learning

Visualisatie

Data Engineering

Tim Grevelink

Tim houdt van innovatie.

Sinds 2015 werkt Tim als data-scientist. Met een achtergrond in Econometrie heeft hij zijn programmeerkennis opgedaan. Aan de andere kant wordt Tim blij van het helpen van mensen. Hij draagt zorg voor de best passende oplossing. “Uiteindelijk willen we dat we impact kunnen maken. Communicatie is cruciaal om gezamenlijk beter te worden.” Tim denkt graag mee om beter gebruik te maken van data, ook als deze nog niet beschikbaar is.

Solution architect

Healthcare

Opperbaas