wie zijn wij?

Wij zijn timformatie. Niet zomaar een Data Consultancy partij. Wij maken mensen blij door hen meer met data te laten doen. Gisteren, vandaag en in de toekomst. Wij denken enthousiast mee over slimme oplossingen die aansluiten op jouw behoeften. Kennis van mensen combineren we met vakmanschap in de IT en zorg. Wij maken van data waardevolle informatie, zodat jij in staat bent om tot de best mogelijke beslissingen te komen. Onze krachten liggen in data analytics, data visualisatie, projectmanagement en Value Based Healthcare.

Timformatie houdt van efficiënte oplossingen.

Het team achter timformatie

Tania houdt van analyseren.

Sinds 2021 is Tania werkzaam bij Timformatie als junior consultant. Met een achtergrond in Toegepaste Wiskunde heeft zij als doel om de meerwaarde uit data te halen voor organisaties. Data is goud waard als je er wat mee doet. Maar hoe zet je data slim in? “De mogelijkheden van data zijn oneindig voor elke organisatie. De grote puzzel om data te transformeren in waardevolle inzichten is waar ik mij graag mee bezig houd.” 

Tania Keijzer

Tim Eeftink

Tim houdt van cloud oplossingen.

Sinds 2015 werkt Tim in Data Science en Data Engineering. Hij heeft een achtergrond in Marketing Analytics, en is altijd op zoek naar de juiste oplossing voor de klant. Tim vindt het leuk om een probleem van A tot Z aan te pakken en stapsgewijs uit te werken. “Door samen te werken en steeds kleine stapjes te zetten, kom je tot de beste oplossing. Slim gebruik maken van cloud oplossingen kan dat proces enorm versnellen.” Tim helpt jou graag om beter data gedreven beslissingen te maken.

Carlijn houdt van modelleren.

Sinds 2022 is Carlijn werkzaam bij Timformatie. Tijdens haar studie Toegepaste Wiskunde heeft ze een passie ontwikkeld voor alles wat met data te maken heeft. Met name Machine Learning en AI vindt ze interessant. Ze houdt ervan om samen met klanten op zoek te gaan naar hoe data hen verder kan helpen. Haar doel hierbij is niet alleen het ontwikkelen van een mooi dataproduct, maar ook om de weg hiernaartoe begrijpelijk te maken voor de klant. “Data kan een ontzettend waardevolle bron van informatie zijn, zowel met betrekking tot de huidige situatie als de toekomst. Ik vind het heel leuk om mensen hierover te enthousiasmeren en die inzichten uit data te creëeren.”

Carlijn Konings

Tim Grevelink

Tim houdt van innovatie.

Sinds 2015 werkt Tim als data-scientist. Met een achtergrond in Econometrie heeft hij zijn programmeerkennis opgedaan. Aan de andere kant wordt Tim blij van het helpen van mensen. Hij draagt zorg voor de best passende oplossing. “Uiteindelijk willen we dat we impact kunnen maken. Communicatie is cruciaal om gezamenlijk beter te worden.” Tim denkt graag mee om beter gebruik te maken van data, ook als deze nog niet beschikbaar is.

Iris houdt van data producten ontwikkelen.

Sinds 2023 werkt Iris als data scientist bij Timformatie. Ze heeft een achtergrond in biomedische technologie en data science en vindt het leuk om data producten te ontwikkelen welke de klant helpen hun vraagstukken op te lossen en tot nieuwe inzichten te komen. “Data in de zorg wordt nog lang niet volop benut, maar biedt wel veel mogelijkheden. Ik vind het leuk om samen te kijken hoe we data kunnen inzetten om de klant te helpen en dit te verwerken in een data product waarmee de klant zelf aan de slag kan.”

Iris Bokkes